Informatie over verzending

Ondervloerenexpres.nl maakt gebruik van Logistieke dienstverlener POST NL en DHL. De bestelling worden op woensdag en vrijdag verstuurd en zullen dan de volgende werkdag worden aangeboden bij u. Bent u niet op de afgesproken plaats van levering? Dan laat de bezorger  een bericht achter of en wanneer de levering opnieuw aangeboden wordt. Kan het product uiteindelijk niet bezorgd worden? Dan wordt het product retour gezonden aan ons. U kunt dan contact opnemen met Ondervloerenexpres.nl voor meer informatie over uw bestelling.

De contactgegevens treft u hieronder aan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons op tel: 0255 – 755312 of info@ondervloerenexpres.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Levering en uitvoering

De ondervloerenexpres.nl zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van de bestelling.

Als plaats van levering geldt het adres dat u aan ons kenbaar heeft gemaakt.

Op uw orderbevestiging treft u de levertijd van de door u bestelde producten aan. Met inachtneming van hetgeen hierover in artikel 4 van de thuiswinkel voorwaarden is vermeld, zal de ondervloerenexpres geaccepteerde bestellingen met bekwame spoed doch uiterlijk binnen 30 dagen uitvoeren tenzij een langere leveringstermijn is afgesproken. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt u hiervan uiterlijk 30 dagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. U heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden en recht op eventuele schadevergoeding.

In geval van ontbinding conform het vorige lid zal de ondernemer het bedrag dat de consument betaald heeft zo spoedig mogelijk (7 werkdagen), doch uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding, terugbetalen.

Indien levering van een besteld product onmogelijk blijkt te zijn, zal de ondervloerenexpres.nl zich inspannen om een vervangend artikel beschikbaar te stellen. Uiterlijk bij de bezorging zal op duidelijke en begrijpelijke wijze worden gemeld dat een vervangend artikel wordt geleverd. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij de ondernemer tot het moment van bezorging aan de consument of een vooraf aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Deel deze pagina op...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Print this pageEmail this to someone

De waardering van www.ondervloerenexpres.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 14 reviews.