Het voordeel van een webwinkel is dat wij de kosten voor u zo laag mogelijk kunnen houden. Wat wij niet willen is zo’n onpersoonlijke webshop zijn; wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Wanneer u online producten bestelt, wilt u tenslotte wel weten met wie u te maken hebt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Wij zijn familie Schoorstra, Ruud Schoorstra (vader), Marcel Schoorstra (zoon ) en Susanne Schoorstra/Buis (schoondochter) Al 35 jaar staat Ruud in onze winkel hier verkopen we alle soorten vloeren en raambekleding. Vijf jaar geleden zijn we begonnen om ons te verdiepen in het online verkopen van onze producten. We verbaasden ons over de hoge kosten van de diverse producten. Dat moest anders kunnen, vonden wij. Zodoende zijn wij onze webshop begonnen naast onze huidige winkel in IJmuiden.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

ondervloerenexpres.nl koopt de ondervloeren rechtstreeks in bij de diverse fabrieken. Daardoor kunnen wij onze producten leveren tegen zeer scherpe prijzen en hanteren we een korte levertijd. De bestellingen worden verzonden met diverse logistiek dienstverleners zoals Post NL,UPC en DHL.

Misschien is dat wel onze Noord-Hollandse mentaliteit: we zijn geboren en getogen in het Noord-Hollandse IJmuiden. Hier vindt u ook de winkel van ondervloerenexpres. Als we niet bezig zijn voor u, brengen we hier onze vrije tijd door met ons gezin, onze familie en vrienden. Lekker uit eten of samen een biertje of wijntje drinken. Of u vindt ons op het sportveld of op het strand om uit te waaien. Daar leent IJmuiden met zijn brede strand zich uitstekend voor.

Tot ziens!

Familie Schoorstra & medewerkers

 

 

 

logo-ox-2

Onze andere winkels

jouwlaminaat.nl de naam zegt het al, hier verkopen wij alle soorten laminaat en toebehoren.
Kijk ook eens bij www.jouwlaminaat.nl

Wonentotaal IJmuiden B.V. hier vindt u alles op het gebied van u woninginrichting van tapijt, vinyl, laminaat, Pvc vloeren, gordijnen en binnenzonwering.
Kijk ook eens bij www.wtijmuiden.nl

jouwzonwering.nl de naam zegt het hier ook al hier verkopen we alle soorten zonweringen.

Kijk ook eens bij www.jouwzonwering.nl

 

 

Deel deze pagina op...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Print this pageEmail this to someone

De waardering van www.ondervloerenexpres.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 14 reviews.